Veel pc-mods voor GTA 3 ook beschikbaar op Android

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een paar weken terug was het zover: Grand Theft Auto 3 werd uitgebracht voor systemen met Android en iOS. Wie had een aantal jaren terug ooit kunnen denken dat een spel met zo'n omvang ooit speelbaar zou zijn op portable niveau? Hoe dan ook, deze nieuwe uitgave van GTA 3 is een groot succes, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Het blijkt namelijk dat het helemaal niet moeilijk is om mods te installeren voor de Android-versie van GTA 3. Sterker nog: vaak hoef je alleen maar een aantal bestanden op de juiste plek te dumpen om van de mods te kunnen genieten. Daarnaast zijn veel mods die ooit voor de pc zijn verschenen ook compatibel met de Android-versie van de game, zodat er gelijk enorm veel modificaties beschikbaar zijn. Een aantal voorbeelden van mods voor GTA 3 op de Android kun je bekijken in de volgende video.

Bezitters van GTA 3 voor de iOS kunnen naar alle waarschijnlijkheid ook makkelijk mods installeren, zoals hier te zien is. Het moge duidelijk zijn: Grand Theft Auto 3 gaat een tweede bestaan tegemoet!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Revolver

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 2

Releasedatum

11 juni 2004

Ontwikkelaar

Rockstar San Diego

Gameliner Awards

-

Lees meer