Verbannen gamers boos op Microsoft

Gisteren maakten we bekend dat Microsoft één miljoen leden van Xbox Live heeft verbannen. Gamers zijn echter niet blij met hun verbanning. De directeur van Policy and Enforcement-afdeling van Xbox Live, Stephen Toulouse, is het afgelopen weekend dan ook bedreigd door boze Xbox 360-bezitters.

Het telefoonnummer van Toulouse was namelijk op een forum verschenen nadat Microsoft meerdere gamers van Xbox Live had verbannen. Toulouse zou zelfs doodsbedreigingen hebben gehad en heeft naast het doorsturen van de telefonische bedreigingen naar de politie een chatkanaal geopend om het bellen te stoppen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?