Manhunt 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Toronto
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Verwachting Manhunt 2 hoog

Het treft Rockstar wel elke keer weer. Alle slechte publiciteit rondom hun games. Ondanks dat, verkopen de games van Rockstar uitmuntend goed. Ditmaal staat Manhunt 2 in een slecht daglicht. Het spel mag niet in Groot-Brittannië verkocht worden, zo heeft de Board of Film Classification (BBFC) beslist. De reden hiervan is dat de BBFC Manhunt teveel sadisme bevat. Door deze beslissing is er veel publiciteit gekomen voor Rockstar en hun game vol geweld. Ook dat heeft weer goed uitgepakt voor de uitgever. Zo zijn de verkoopcijfers van deel 1 dik omhoog geschoten, en verwacht men dat Manhunt 2 gigantisch hoog gaat scoren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?