Age of Wonders: Planetfall

  • Ontwikkelaar Triumph Studios
  • Eerste releasedatum 6 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Age of Wonders: Planetfall aangekondigd voor pc en consoles

Paradox Interactive heeft Age of Wonders: Planetfall aangekondigd voor de pc en consoles. De game staat gepland voor een release in 2019 en is in ontwikkeling bij de Nederlandse ontwikkelaar Triumph StudiOS.

Age of Wonders: Planetfall is een turn-based game waarin je een nieuw bestaan bouwt op de resten van een galactisch rijk. Spelers verkennen de wereld en onderhandelen of vechten met andere facties. Naast een uitgebreide singleplayer campagne bevat de game ook de mogelijkheid om het online tegen elkaar op te nemen.

Age of Wonders: Planetfall verschijnt in 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Paradox Interactive

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?