Video: Al het nieuws over de Annapurna Interactive Showcase 2023

Geplaatst:

Tijdens de Annapurna Interactive Showcase 2023 kwamen er flink wat titels langs van de desbetreffende indie-uitgever. We hebben al het nieuws op een rijtje voor je gezet!

De Annapurna Interactive Showcase 2023 stond in het teken van nieuwe gameaankondigingen, updates van reeds aangekondigde titels en nieuwe platformen voor al uitgekomen games. Indieliefhebbers doen er wijs aan om Annapurna Interactive op de voet te volgen - zeker als je een Xbox Game Pass abonnement hebt.

De video bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De video begint met een nogal vage trailer van Lorelei and the Laser Eyes. Ben jij klaar om het doolhof in te gaan? Lorelei and the Laser Eyes is in ontwikkeling voor de pc en Nintendo Switch.
  • De puzzelgame COCOON heeft een releasedatum ontvangen. Je kunt met de titel van Geometric Interactive aan de slag vanaf 29 september op de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch. COCOON lanceert vanaf dag één op Xbox Game Pass.
  • Annapurna kondigt een rustgevende game aan, genaamd Lushfoil Photography Sim. De titel is in ontwikkeling voor de pc en consoles.
  • De uitgever is niet de minste en geeft wat extra tijd aan de ontwikkelaar Marumittu Games. Zij mogen hun werkcultuur tonen aan de rest van de wereld.
  • Keita Takahashi - de originele maker van Katamari Damacy - en zijn uvula team kwamen langs. Zij toonden to a T. Deze verhalende avonturengame is in ontwikkeling voor de pc en Xbox-consoles. Ook deze titel verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass
  • Flock vloog weer eens langs. We kregen de eerste fatsoenlijke gameplaybeelden te zien van deze bijzonder oogende titel. Een releasedatum werd echter nog niet vrijgegeven. Flock is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Deze indietitel zweeft direct naar Game Pass vanaf lancering.
  • De Tour de France is er niks bij. In Ghost Bike hou je jezelf bezig met het wielrennen tussen de wereld van de levenden en de doden. Ghost Bike verschijnt in 2024 voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Ja-ha, vanaf dag één op Xbox Game Pass. Over repetitie gesproken.
  • Een evenement is toch niet compleet zonder een shadowdrop? De horrorgame Mundaun is nu beschikbaar voor de Xbox Series X|S en PlayStation 5. Je kunt nu voor het eerst de titel als een next-gen titel ervaren met 4K/60fps support.
  • DINOGOD leverde nieuwe gameplaybeelden van hun western x Titanfall game: Bounty Star. Echter, er werd niet alleen goed nieuws verkondigd. De actiegame is uitgesteld naar 2024. Gelukkig komt de titel wel naar Xbox Game Pass vanaf dag één. Daarnaast kun je de game normaal aanschaffen op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.
  • Het is welllicht dé indiegame van 2022: Stray. De kattengame is vanaf 10 augustus beschikbaar voor de Xbox-consoles. Komt de titel ook uit op Xbox Game Pass? Nou, nee.
  • Over vage games gesproken: hier is Thirsty Suitors. De dorstige indiegame kent een releasedatum. Thirsty Suitors is beschikbaar vanaf 2 november voor de pc, Xbox-consoles, Xbox Game Pass, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.
  • Storyteller kwam even langs. De verhalende game krijgt nieuwe content en is vanaf 26 september te spelen via Netflix.
  • Blade Runner 2033: Labyrinth sluit de show af. Dit is de eerste titel die Annapurna Interactive zelf ontwikkelt. AI is normaal gesproken bezig met het uitgeven van games, in plaats van het zelf produceren ervan.

Wat vond jij van de Annapurna Interactive Showcase 2023? Laat het ons weten!

Bron: Annapurna Interactive Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord