Riders of Icarus

  • Eerste releasedatum 6 juli 2016
  • Gameliner score -

Video: Bèta Riders of Icarus middels trailer aangekondigd

De makers van Riders of Icarus hebben een trailer gedeeld met gameplaybeelden. Er zijn bovendien drie pakketten aangekondigd met verschillende soorten wapens, outfits, en personages. Tevens is bekendgemaakt dat de bèta op 6 juli van start gaat. In de Steam Store is al meer informatie te vinden over de Early Access.

In Riders of Icarus gaan spelers elkaar al vliegend te lijf. Draken, monsters, en zwaardgevechten zijn de leidraad in dit verhaal. Door één van de drie pakketten aan te schaffen, krijg je toegang tot vele extra content. Dit helpt je met het volbrengen van je missie. Speciaal voor de bezitters van één van deze 'Founder's Packs' is het spel al vanaf 29 juni te spelen.

Riders of Icarus is verkrijgbaar voor de Pc. Vanaf 6 juli is de bèta beschikbaar.

BRON Roistore

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?