Mortal Kombat X

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 14 april 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Bèta voor online-modus van Mortal Kombat X

Ontwikkelaar NetherRealm organiseert een enhanced online bèta voor Mortal Kombat X. Het doel van de bèta is het verbeteren van onder meer de online ervaring van het vechtspel zodat het meer in lijn ligt met die van de offline-modus.

Vanaf 19 januari 2016 kun je je online inschrijven op het moment van schrijven is de website nog niet live. De voorwaarde tot deelname is dat je Mortal Kombat X minstens één uur online hebt gespeeld.

Vervolgens nodigt NetherRealm deelnemers uit. Zij krijgen in eerste instantie beschikking over de karakters Scorpion, Sub-Zero, Jacqui Brigss en Johnny Cage. Naarmate de bèta vordert, worden er meer karakters toegevoegd en deelnemers uitgenodigd.

Mortal Kombat X is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

BRON XboxAchievements

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?