Video: Call of Duty: Infinite Warfare Retribution in aantocht

Geplaatst: 5 september 2017 20:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Activision heeft vandaag beelden vrij gegeven van Retribution, de vierde DLC die in aantocht is voor Call of Duty: Infinite Warfare. Meest in het oog springende is nog wel de laatste chapter van de Zombie mode met de titel Beast from Beyond.

Zoals iedere DLC binnen de CoD-reeks krijgen we ook hier weer vier nieuwe maps. De nieuwe maps zijn Carnage, Altitude, Depot 22, en Heartland. Deze laatste is een remake van een map uit CoD: Ghosts, Warhawk. Elke map heeft zo zijn eigenschappen. De ene map heeft focus op afstanden en open ruimtes terwijl de andere QC-combat biedt. Bovendien is de titel vrijgegeven van het laatste hoofdstuk van de Zombiemode genaamd Beast from Beyond. Wederom is de setting een parodie op een film. De vier helden worden opgesloten door de gekke filmmaker Willard Wyler op een verlaten militaire basis op een andere planeet.

Aan jullie de taak om de talloze zombies af te knallen inclusief nieuwe wapens en de nieuwe maps onveilig te maken in de multiplayer. Dit kan vanaf 12 september op PlayStation 4, waar een maand later de DLC vrij komt voor Xbox One en pc.

Call of Duty: Infinite Warfare is reeds uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Persbericht Activision
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Infinite Warfare

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 november 2016

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer