Check hier alle The Game Awards 2023 content

Castlevania: Lords of Shadow 2

  • Ontwikkelaar MercurySteam
  • Eerste releasedatum 27 februari 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Video: Castlevania: Lords of Shadow 2 - Developer Diary 2

Konami heeft de tweede developer diary van Castlevania: Lords of Shadow 2 uitgebracht. Hierin vertellen medewerkers van ontwikkelaar Mercury Steam over de gamewereld.

Castlevania: Lords of Shadow 2 is veel donkerder dan het eerste deel. Daarnaast hebben de vijanden nu schilden en armor, dus zal je dit eerst kapot moeten maken voordat je bij de zwakke plekken kunt komen. Ook zal de game nu een open wereld bevatten, waardoor het minder lineair zal aanvoelen.

Castlevania: Lords of Shadow 2 komt 28 februari uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?