Dark Souls

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Video: Dark Souls Remastered trailer toont grafische verbeteringen

Dark Souls Remastered is inmiddels verkrijgbaar en bevat de nodige grafische verbeteringen. De onderstaande trailer laat zien dat de game draait op 60FPS, 4K ondersteunt, betere licht- en shaduw-effecten, en dat daarnaast ook de muziek en het geluid van een update is voorzien.

Bekijk hieronder de trailer van Dark Souls Remastered:

Dark Souls Remastered is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt eind van deze zomer ook naar de Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?