Video: Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation schroeft de creep factor nog wat op

Geplaatst:
Aangepast: 4 juli 2018 21:23

De kans dat Dead or Alive Xtreme 3 naar Europa zou komen was al vrij klein, maar deze kans is nu minimaal geworden. Het gaat weliswaar om de pc-versie, Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation, maar de creep-factor is weer een niveau toegenomen.

De pc-versie van Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation heeft een nieuwe functie erbij gekregen. Deze 'appetizer'-functie stelt spelers in staat om te trekken aan de minimalistische badkleding van de schaars geklede dames. Hierdoor krijg je net dat beetje extra vlees te zien van de felbegeerde dames. Een voorbeeldje is te zien in de trailer. Let op! Deze trailer is niet bepaald geschikt om te kijken op je werk.

Bron: Koei Tecmo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

2018

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-