Assassin's Creed: Bloodlines

  • Ontwikkelaar Griptonite Games
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Video: Debuut trailer Assassin's Creed: Bloodlines

De PlayStation Portable ligt bij veel gamers momenteel stof te happen. Dit jaar is het stil wat betreft noemenswaardige games voor deze handheld. Gelukkig lijkt het erop dat het apparaat weer uit het stof kan gezien de vele titels die op komst zijn.

Een veelbelovende titel is Assassin's Creed: Bloodlines. Vandaag heb ik een debuut trailer voor je om alvast warm te kunnen lopen voor de game. Bekijk hieronder de debuut trailer. Assassin's Creed: Bloodlines verschijnt in het vierde kwartaal van 2009.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?