Dragon: Marked for Death

  • Ontwikkelaar Inti Creates
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Dragon: Marked for Death komt deze winter uit op Nintendo Switch

Into Creates heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Dragon: Marked for Death en mikt op een release op einde dit jaar op de Nintendo Switch. Deze game die gegoten is in een jaren '90 jasje, heeft al eerder hoge ogen gegooid in 2017 en lijkt bijna klaar voor release.

De game is een 2D actie-RPG die op het eerste gezicht veel weg heeft van Castlevania. De hoofdrol is weggelegd voor de Dragonblood Clan die erachter komt dat hun dorp is afgebrand na een lange reis. Ze besluiten wraak te nemen met behulp van de Astrodragon, die hen hen elk hun eigen unieke vaardigheden biedt.

Een specifieke release is nog niet bekend, maar fans van dit genre mogen in ieder geval komend winter in de gaten houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?