Burnout Paradise Remaster

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 16 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: EA kondigt Burnout Paradise Remaster aan

EA heeft vandaag Burnout Paradise Remaster aangekondigd voor een release op Xbox One en PlayStation 4. Begin dit jaar schreven wij al over de release in Japan. Meer dan dat was er niet bekend, tot vandaag!

Criterion Games zit ook achter het stuur als het gaat om het maken van de remaster. De release is in maart dit jaar. Gamers met een abonnement op Origins kunnen zelfs een week eerder aan de slag, namelijk op 9 maart. De game biedt ondersteuning van 4K voor de Xbox One X en PlayStation 4 Pro. De remaster wordt direct uitgebracht met alle DLC.

De release van Burnout Paradise Remaster staat dus wereldwijd gepland op 16 maart voor Xbox One en PlayStation 4. Noteer het in je agenda.

BRON Persbericht EA

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?