NHL 18

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 15 september 2017
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score -

Video: EA toont launchtrailer NHL 18

EA heeft NHL 18 uitgebracht en toont de launchtrailer van het nieuwste deel in de langlopende reeks. IJshockey is misschien niet zo populair in Nederland als bijvoorbeeld Scandinavie of de Verenigde Staten, maar fans hebben iets om naar uit te kijken om hun favoriete sport als game te zien.

Dit jaar heeft EA de zogenaamde Creative Attack controls toegevoegd die je meer controle moet geven over je aanvallen en omgekeerd geldt hetzelfde. De Defense Skill Stick tezamen met de vorige move moeten je meer controle geven over je stick in de game. Daarnaast kan je drie tegen drie potjes spelen, in plaats van NHL 17 waar je met vijf man per team speelde.

NHL 18 is beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?