Fallout 4: Far Harbor

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 19 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Fallout 4: Far Harbor draait niet soepel op PS4

Een kleine twee weken geleden verscheen de Far Harbor-DLC voor Fallout 4. De mensen van Digital Foundry hebben ontdekt dat de framerate van de PlayStation 4-versie verre van stabiel is sinds de release van patch 1.6.

In de bovenstaande video toont Digital Foundry dat de framerate van de PlayStation 4-versie in het Far Harbor-gebied nooit hoger is dan 20FPS. Hier en daar wil deze zelfs zakken naar 15FPS. Op de Xbox One draait de DLC een stuk soepeler. De reden voor dit verschil is dat de PlayStation 4-versie gebruikt maakt van een betere buffering-techniek. Bethesda heeft laten weten aan een oplossing te werken en spelers kunnen binnenkort dus een nieuwe patch verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?