Video: Jack Black begint eigen gaming kanaal op YouTube

Acteur, muzikant en komiek Jack Black begint een eigen gaming kanaal op YouTube. Zijn kanaal Jablinski Games bestaat nu een week en heeft al bijna een miljoen abonnees.

Jack Black heeft momenteel nog maar één video op zijn kanaal staan. Hierin legt hij uit dat hij een gaming kanaal is begonnen en dat dit kanaal groter gaat worden dan die van bekende gaming YouTubers PewDiePie en Ninja. De video is een week geleden gepubliceerd en Black heeft inmiddels al bijna een miljoen abonnees op zijn kanaal. Volgens de video kunnen we elke vrijdag iets verwachten op het kanaal, dus een tweede video van Jablinski Games volgt vast snel.

Je kunt het gaming kanaal van Jack Black volgen op YouTube.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?