Hitman 2: Haven Island

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 24 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Video: Laatste DLC-locatie Hitman 2 komt eind september

IO Interactive heeft bekendgemaakt dat de laatste DLC-locatie voor Hitman 2 eind september zal uitkomen. De Deense ontwikkelaar heeft naast de releasedatum van de locatie ook de roadmap van deze maand uitgebracht, waarin alle content voor september in voorbij komt.

Op 24 september reist Agent 47 af naar Haven Island, waar drie doelwitten op hem wachten. Verder kunnen spelers deze maand aan de slag met nieuwe Ecalations, Elusive Targets, Featured Contracts en Challenge Packs. Bezitters van de Expansion Pass kunnen naast Haven Island op 24 september ook aan de slag met twee Special Assignments, die zich afspelen in Miami en Whittlon Creek.

Hitman 2: Haven Island verschijnt op 24 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON IO Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?