Forza Motorsport

  • Ontwikkelaar Microsoft Game Studios
  • Eerste releasedatum 13 mei 2005
  • Platformen Xbox
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Lamborghini Centenario op packshot van nieuwe Forza Motorsport-game

Deze week vindt de 86ste editie van de Geneva International Motor Show plaats. Om dit te vieren komen Microsoft en Turn 10 Studios met nieuws over het nieuwste deel in de Forza Motorsport-serie. Er is namelijk onthuld dat de Lamborghini Centenario op de packshot van de game zal staan.

Microsoft liet weten dat de nieuwe Forza Motorsport-game tijdens de E3 onthuld zal worden voor de Xbox One. Dit zal de eerste keer worden dat de Lamborghini Centenario opduikt in een game. De sportauto heeft een V12-motor, die goed is voor 770pk. De Lamborghini Centenario zit binnen 2,8 seconden op 100km/u en de maximale snelheid bedraagt 350km/u.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?