Legend of Kay Anniversary

  • Eerste releasedatum 28 juli 2015
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4
  • Gameliner score -

Video: Legend of Kay Anniversary in mei naar Nintendo Switch

THQ Nordic heeft de releasedatum van Legend of Kay Anniversary voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. De game komt op 29 mei uit voor de console van Nintendo. Eerder werd de remaster al uitgebracht voor de pc, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 30 en Wii U.

Legend of Kay verscheen oorspronkelijk voor de PlayStation 2 en Nintendo DS. De Anniversary Edition bevat verbeterde textures, beter geluid en gedetailleerde personages. De kleurrijke actiegame wordt geleverd met vijfentwintig levels, vijftien verschillende vijanden, diverse mini-games, en een online leaderboard.

Legend of Kay Anniversary verschijnt 29 mei voor de Nintendo Switch.

BRON THQ Nordic

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?