N++

  • Ontwikkelaar Metanet Software Inc.
  • Eerste releasedatum 29 juli 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Gameliner score

Video: N++ naar Nintendo Switch

N++ komt uit op de Nintendo Switch. De game was reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Metanet Software heeft de release voor de Switch bekendgemaakt met een nieuwe trailer.

Deze game heeft een bedrieglijk uiterlijk want achter de simplistische graphics zit een ijzersterk platformspel. Het precies springend stokmannetje maakt zijn debuut op een Nintendo-console.

N++ komt uit op 24 mei voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?