Video: Nieuwe beelden van VR-game Until Dawn: Rush of Blood

Geplaatst:
Aangepast: 14 juli 2019 00:04

Een jaar na de release van Until Dawn komen de makers met nieuwe informatie omtrent Until Dawn: Rush of Blood. Samen met wat screenshots (onderaan dit bericht) komt Sony met feiten over het verhaal en de personages. Tevens is er een trailer vrijgegeven met diverse interviews.

Zo word je door de wereld geleid door Dan T., gespeeld door Larry Fessenden. Dan T. was in eerdere delen ook al aanwezig in de game. Samen met Graham Reznick heeft hij beide delen geschreven. Hannah en Beth, de tweeling uit Until Dawn, maken ook weer hun opwachting in dit nieuwe deel.

De makers hebben geprobeerd de échte fans te belonen: veel locaties uit het eerste deel zijn hergebruikt voor Rush of Blood. Dit is echter niet alleen gedaan om de fans te amuseren. De wereld zit vol puzzelstukjes over jouw identiteit, de wereld om je heen, en de mensen die je tegenkomt! Je kunt dus zelf het mysterie van Until Dawn proberen op te lossen.

Supermassive Games, de makers, hebben nog wat te zeggen tegen de fans:

So, from the devs here at Supermassive Games, good luck as you barrel into the horrifying unknown! We hope you enjoy the terrifying, disturbing and exhilarating thrill ride we've prepared for you

Until Dawn: Rush of Blood komt 13 oktober exclusief naar PlayStation VR. In combinatie met de VR-bril lijkt dit een zeer spannende game te worden! Wat vinden jullie? Laat het ons weten!

Bron: Sony
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Until Dawn: Rush of Blood

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR

Releasedatum

13 oktober 2016

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer