Secret Neighbor

  • Eerste releasedatum 24 oktober 2019
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Party , Horror
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe gameplay video Secret Neighbor onthuld

Er is een nieuwe gameplay video voor Secret Neighbor verschenen. De video werd geüpload door uitgever tinyBuildGAMES.

In de video zien we de diverse elementen van de multiplayer horrorgame voorbij komen. Zo krijgen we te zien wat er van de spelers verwacht worden die de kinderen spelen. Het doel is om de zolderdeur open te maken door gebruik te maken van goed teamwerk. Helaas is dat echter niet zo simpel, want één van de kinderen is een vermomde psychopaat genaamd de Neighbor. Aan de Neighbor is het de taak om te zorgen dat die deur niet open gaat en dat hij alle kinderen te grazen neemt. Alle details worden besproken in de onderstaande video.

Secret Neighbor is vanaf 24 oktober te spelen op de pc en Xbox One. De game is beschikbaar op Xbox Game Pass vanaf release.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?