Trailblazers

  • Ontwikkelaar Supergiant Games
  • Eerste releasedatum 8 mei 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe trailer voor racegame Trailblazers

Uitgever Rising Star Games heeft wat moois voor ons in petto met de co-op racegame Trailblazers. Het bedrijf bracht een nieuwe gameplay trailer uit.

De game komt met meerdere elementen, zo kun je de tracks in een kleur verven. Dit is natuurlijk de kleur van jouw team. Blijf je op die kleur dan krijg je een snelheidsboost. Iets wat zeker nodig is om de race waar het allemaal om gaat te winnen. Dit alles samen met een andere speler. Hoe dit er nou uitziet, kun je in de video hieronder bekijken.

Trailblazers moet ergens deze lente verschijnen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?