Video: Nieuwe trailer voor Trilogy of Vengeange uitgebracht

Geplaatst:
Aangepast: 22 juli 2018 10:55

CyberConnect2 heeft een nieuwe trailer voor de Trilogy of Vengeange uitgebracht. De ontwikkelaar van .hack heeft drie nieuwe RPG's voor 2019 gepland.

De Trilogy of Vengeance bestaat uit Fuga, Tokyo Ogre Gate en Cecile worden volgend jaar tegelijk uitbracht. Het hoofdthema van de geproduceerde games is, zoals je wel kunt opmaken uit de titel, wraak. De drie games worden onafhankelijk van elkaar geproduceerd en komen voort uit een onderlinge, creatieve uitdaging van de ontwikkelaars. Goed nieuws voor alle fans van JRPG's en .hack. Bekijk de trailer hier.

De Trilogy of Vengeance komt volgend jaar naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc. Helaas is de exacte releasedatum voor de trilogie nog niet bekendgemaakt.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trilogy of Vengeange

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord