Nobunaga's Ambition: Taishi

  • Ontwikkelaar Tecmo
  • Eerste releasedatum 30 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: Nobunaga's Ambition: Taishi voor PlayStation 4 en pc aangekondigd

Koei Tecmo heeft de strategie game Nobunaga's Ambition: Taishi voor de PlayStation 4 en de pc aangekondigd.

De game speelt zich af in Japan tijdens het Sengoku tijdperk. In deze tijd bevochten verschillende Shogun elkaar in epische gevechten voor het leiderschap en om het land te verenigen. Zo ga je als generaal de strategie bepalen voor de militaire campagnes, de productiefaciliteiten managen en handelsroutes beschermen om je territorium uit te breiden en je leger te versterken. Tevens zorgt het Resolve Systeem dat de officieren ieder hun eigen aspiraties hebben wat mede bepaalt hoe zij met de situatie omgaan. Bekijk de trailer hier.

Nobunaga's Ambition: Taishi komt op 8 juni naar de PlayStation 4 en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?