Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Video: Oddworld: New 'n' Tasty - Launch Trailer

Trailer verslaafden opgelet, hier weer een nieuwe trailer: de Oddworld: New 'n' Tasty-Launch Trailer. Onze held Abe is weer terug in deze nieuwe platformgame om weer next-gen ass te gaan kicken. De tijden van weleer herbeleven, maar nu in glorieus HD.

De game is een recreatie van Oddworld: Abe's Oddysee of een remake, het is maar net hoe je het wilt noemen. De game zal vanaf 22 juli verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4. Bekijk de trailer hieronder voor de nodige voorpret.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?