Destiny 2: Beyond Light

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light

Ontwikkelaar Bungie heeft vandaag een livestream gedeeld voor de officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light. Naast informatie over de nieuwe uitbreiding van de game, is ook aangekondigd dat het nieuwe seizoen van Destiny 2 vandaag van start gaat.

In de video vertelt het team van Bungie eerst hoe zij om zijn gegaan met de coronacrisis. Ervaringen en emoties worden hierin gedeeld met de fans, gevolgd door een countdown van 8 minuten en 46 seconden. Deze counter refereert naar de tijd waarin George Floyd is vermoord. Na de countdown begint dan eindelijk de officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light. Beyond Light is een uitbreiding op Destiny 2 en speelt zich af op een ijsachtige planeet; Jupiters bevroren maan van Europa. Guardians ontdekken er een bevroren Braytech faciliteit die afkomstig is uit de Gouden Eeuw. Daarnaast is er een nieuwe elementaire kracht bijgekomen die je kunt gebruiken; Darkness: Statis. Met een uitbreiding komt er natuurlijk ook een nieuwe raid bij, Deep Stone Crypt, waarbij raiders in groepen van zes spelers nieuwe bosses kunnen verslaan en loot kunnen verkrijgen. Beyond Light ondersteunt gratis cross-gen upgrades voor de PlayStation 5 en Xbox Series X spelers. Mocht je dus de uitbreidingen van Destiny 2 kopen voor de PlayStation 4 en Xbox One, dan kan je deze aankopen gratis overzetten naar de volgende generatie consoles. Als kers op de taart kondigt Bungie ook het elfde seizoen van Destiny 2 aan. Seasons of Arrivals gaat vandaag van start.

Destiny 2: Beyond Light komt uit op 22 september 2020. Als je Beyond Light pre-ordered krijg je meteen toegang tot de Exotic Ghost Shell en Legendary Emblem.

BRON Bungie

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?