Video: Officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light

Geplaatst:
Aangepast: 5 juli 2020 21:23

Ontwikkelaar Bungie heeft vandaag een livestream gedeeld voor de officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light. Naast informatie over de nieuwe uitbreiding van de game, is ook aangekondigd dat het nieuwe seizoen van Destiny 2 vandaag van start gaat.

In de video vertelt het team van Bungie eerst hoe zij om zijn gegaan met de coronacrisis. Ervaringen en emoties worden hierin gedeeld met de fans, gevolgd door een countdown van 8 minuten en 46 seconden. Deze counter refereert naar de tijd waarin George Floyd is vermoord. Na de countdown begint dan eindelijk de officiële onthulling van Destiny 2: Beyond Light. Beyond Light is een uitbreiding op Destiny 2 en speelt zich af op een ijsachtige planeet; Jupiters bevroren maan van Europa. Guardians ontdekken er een bevroren Braytech faciliteit die afkomstig is uit de Gouden Eeuw. Daarnaast is er een nieuwe elementaire kracht bijgekomen die je kunt gebruiken; Darkness: Statis. Met een uitbreiding komt er natuurlijk ook een nieuwe raid bij, Deep Stone Crypt, waarbij raiders in groepen van zes spelers nieuwe bosses kunnen verslaan en loot kunnen verkrijgen. Beyond Light ondersteunt gratis cross-gen upgrades voor de PlayStation 5 en Xbox Series X spelers. Mocht je dus de uitbreidingen van Destiny 2 kopen voor de PlayStation 4 en Xbox One, dan kan je deze aankopen gratis overzetten naar de volgende generatie consoles. Als kers op de taart kondigt Bungie ook het elfde seizoen van Destiny 2 aan. Seasons of Arrivals gaat vandaag van start.

Destiny 2: Beyond Light komt uit op 22 september 2020. Als je Beyond Light pre-ordered krijg je meteen toegang tot de Exotic Ghost Shell en Legendary Emblem.

Bron: Bungie
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Beyond Light

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord