Naruto to Boruto: Shinobi Striker

  • Ontwikkelaar Soleil
  • Eerste releasedatum 31 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Video: Releasedatum Naruto to Boruto: Shinobi Striker bekend

Bandai Namco heeft de releasedatum van Naruto to Boruto: Shinobi Striker bekendgemaakt. De game is vanaf 31 augustus verkrijgbaar in het Westen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Naast de bekendmaking van de releasedatum heeft Bandai Namco een nieuwe trailer vrijgegeven en de Uzumaki Edition onthuld. Deze versie bevat naast de game de Season Pass, een een figurine van Naruto en Boruto. De Season Pass geeft toegang tot negen DLC-packs, en een extra kostuums en accessoires-set. Pre-orders van Naruto to Boruto: Shinobi Striker ontvangen vroegtijdig toegang tot de Pain-master en het zevende generatie Hokage-kostuum.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker verschijnt 31 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?