World of Tanks Console: Mercenaries

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Roof het slagveld leeg in World of Tanks Mercenaries

Free-to-play game World of Tanks krijgt wederom een grote uitbreiding. Dit keer komt deze in de vorm van de nieuwe toevoeging, Mercenaries. Deze modus voegt onder andere een flink aantal nieuwe voertuigen en een singleplayer modus toe!

In Mercenaries ervaren we hoe het zou zijn als de Tweede Wereldoorlog nooit gestopt zou zijn. Mercenaries lopen stad en land af om verlaten voertuigen te ontmantelen. Met de onderdelen die ze vinden, zijn ze in staat om geheel nieuwe voertuigen te maken. Verder stelt de update je in staat om hero crews te vormen zodat je samen met wat maten het slagveld onveilig kunt maken.

World of Tanks: Mercenaries is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Wargaming

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?