Squadron 42

  • Ontwikkelaar Cloud Imperium Games
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: Star Citizen toont verdere ontwikkeling Squadron 42

Squadron 42 is het singleplayer-onderdeel van Star Citizen en is enige tijd al in ontwikkeling. In hun laatste Around the Verse-video gaan ze dieper in op de animaties en technieken achter deze game. Tof is vooral het animatiegedeelte. Let op de handen hoe bijzonder goed een ogenschijnlijk kleine animatie eigenlijk is.

De video gaat eveneens dieper in op hoe deze technieken tot stand komen en dat de teams niet meer los van elkaar werken, maar elk van de disciplines als ontwerp, programmeren en animeren bij elkaar komen. Naast wapens en animaties zien we meer van de vijanden in deze game, de Vanduul.

De gehele game is nog in Alpha, maar Star Citizen ziet er fantastisch uit in mijn optiek. De game oogt bizar ambitieus en de ontwikkelaars nemen blijkbaar ieder detail serieus. WIe van jullie speelt deze game ook?

BRON Star Citizen

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?