Tales from the Borderlands - Episode 4: Escape Plan Bravo

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Video: Tales from the Borderlands: Episode 4 vanaf vandaag verkrijgbaar

2K Games en Telltale Games hebben bekendgemaakt dat Tales from the Borderlands: Episode 4 Escape Plan Bravo vanaf vandaag te downloaden is voor de pc, Mac, PlayStation 4 en PlayStation 3.

Episode 4: Escape Plan Bravo zal morgen verschijnen voor de Xbox One en Xbox 360. Vanaf 20 augustus is de vierde episode ook te downloaden voor iOS en Android. In Escape Plan Bravo zijn Rhys en Fiona gevangen genomen door Vallory en haar bende en moeten ze onder bedreiging op zoek gaan naar de Vault.

BRON Persbericht Telltale Games

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?