Check hier alle The Game Awards 2023 content

De Sims 4: Eilandleven

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 21 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: The Sims 4 krijgt na vijf jaar volledig nieuwe look

Het is niet heel gebruikelijk dat een game na vijf jaar nog een grote revisie krijgt, maar bij The Sims 4 is dat toch echt het geval. The Sims 4 krijgt na vijf jaar namelijk een volledig nieuwe look.

In de Maxis Monthly-stream op Twitch werd afgelopen weekend onthuld dat er een grote verandering naar The Sims 4 komt. Het vierde deel in de The Sims-serie verscheen in 2014 voor het eerst en is dus inmiddels al bijna vijf jaar oud. De game werd in de afgelopen jaren wel uitgebreid met talloze nieuwe uitbreidingen, waarvan de nieuwste uitbreiding Eilandleven vorige maand verscheen. Ontwikkelaar Maxis onthulde afgelopen weekend echter dat de game niet alleen uitgebreid wordt, maar na vijf jaar ook helemaal wordt aangepast. De game krijgt namelijk een volledig nieuwe look, waarbij zelfs ook de box art van de game en de bekende Plumbob, dat groene kristalletje boven het hoofd van je Sim, wordt aangepast. Naast een visuele make-over wordt de game ook uitgebreid met nieuwe features, zoals de mogelijkheid om een Sim te bouwen naar aanleiding van een persoonlijkheidstest en meer dan duizend nieuwe voorwerpen om te kopen en mee te bouwen.

The Sims 4 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe look van de game wordt vandaag voor pc-gebruikers uitgerold. Ook is de uitbreiding Eilandleven nu voor consolegebruikers beschikbaar.

BRON Maxis

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?