ARMA III

  • Ontwikkelaar Bohemia Interactive
  • Eerste releasedatum 12 september 2013
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Trailer Arma 3 en gratis bèta

Als je als gebruiker Arma 3 hebt besteld dan heb je momenteel al toegang tot de 'alpha versie' van deze militaire simulatie. Maar als dat niet het geval is kan je alsnog een gratis 'lite' versie proberen via Steam. Deze gratis versie biedt geen ondersteuning voor multiplayer en/of modificatie ondersteuning.

Deze gratis versie is alleen te verkrijgen via een uitnodiging. De mensen die het spel in bestelling hebben staan krijgen 'bèta-keys', die deze vervolgens kunnen weggeven. Bohemia Interactive zal tevens deze 'bèta-keys' uitdelen via haar Facebook en Twitter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?