Video: Trailer voor Yakuza 3 remaster uitgebracht

Geplaatst: 24 mei 2018 15:20
Aangepast: 15 juni 2018 15:14
-

SEGA heeft een trailer en screenshots voor Yakuza 3 remaster uitgebracht. Na de aankondiging van enkele dagen geleden geleden dat Yakuza 3, 4, 5 ook een remaster gaan krijgen, heeft SEGA daad bij woord gevoegd.

De trailer biedt een glimp van de verbeterde graphics, enkele cutscenes en de gameplay bestaande uit gevechten en verschillende minigames. De game loopt op 1080p en 60 fps in tegenstelling tot het origineel dat op 720p en 30 fps draaide. In de screenshots zie je een jonge Kazuma Kiryu. Bekijk de trailer en screenshots hier.

De Yakuza 3 remaster komt in Japan op 9 augustus naar de PlayStation 4. Yakuza 4 volgt in de herfst en Yakuza 5 wordt in de lente van volgend jaar verwacht. Helaas is de releasedatum voor onze regio nog niet bekendgemaakt.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza 3

Ontwikkelaar:

Amusement Vision

Uitgever:

SEGA

Release:

12 maart 2010

PlayStation 3

Lees meer