Red Dead Redemption: Undead Nightmare

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 26 november 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video: Undead Nightmare DLC toont trailer

Afgelopen dinsdag maakte Rockstar bekend dat de game Red Dead Redemption zal worden uitgebreid met een nieuwe DLC, namelijk de Undead Nightmare DLC. Wanneer deze DLC zal verschijnen is nog steeds niet bekendgemaakt.

Over de inhoud heet Rockstar ook nog niets vrijgegeven, maar aan de trailer zullen we met een hoop zombies te maken krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?