Marvel Snap

  • Ontwikkelaar Second Dinner
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Cardgame
  • Gameliner score -

Video: Video biedt eerste kijk op Marvel Snap

Er komt een nieuw verzamel-cardgame aan gebaseerd op Marvel-superhelden en superschurken genaamd Marvel Snap. Een nieuwe video over Marvel Snap laat zien hoe de game in elkaar zit.

Marvel Snap is de debuutgame van Second Dinner, een studio opgericht door ontwikkelaars die aan Hearthstone hebben gewerkt. De game maakt gebruik van het hele Marvel Multiverse om je eindeloze versies van kaarten te geven die je kunt gebruiken. In Marvel Snap strijden de Marvel-helden uit de Multiverse in een cardgame waarbij je niet hoeft te wachten op de zetten van je tegenstander. Als je denkt te gaan winnen kun je de titulaire snap gebruiken om de winst maar ook de risico’s te verdubbelen. De game duurt maar ongeveer drie minuten per potje, dus het is een snelle cardgame. Als je precies wil zien hoe de game in elkaar zit kun je onderstaande video kijken en als je de game wilt uitproberen, kun je je nu inschrijven voor de bèta op de website van de game.

Marvel Snap zal dit jaar uitkomen voor pc en mobile.

BRON Marvel Entertainment

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?