Video: Vijf nieuwe games toegevoegd aan ID@Xbox

ID@Xbox, het speciale programma voor indie-ontwikkelaars, heeft er vijf nieuwe games bij. Deze zijn onlangs getoond in een spotlight video.

Deze zomer worden er verschillende games toegevoegd aan ID@Xbox, het programma dat indie-ontwikkelaars helpt om hun games uit te geven op de Xbox One. Eerder deze week hebben we al meerdere ID@Xbox-games gezien, maar Microsoft heeft nu weer een nieuwe spotlight trailer uitgebracht. In deze trailer zien we nog vijf extra games die aan het programma zijn toegevoegd. In de video kunnen we de singleplayer open world space ship RPG Everspace 2, de 2D action platformer Foregone, de dungeoncrawler Going Under, de mystery-game Hitchhiker en de post-apocalyptische avonturengame Paradise Lost zien.

Al deze games en meer verschijnen dit jaar of volgend jaar op de Xbox One en andere consoles.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?