Infinite Undiscovery

  • Ontwikkelaar Tri-Ace
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Vijf september gaan we een oneidige onontdekking maken

Nog een andere, nieuwe RPG van Square-Enix en Tri-Ace is Infinite Undiscovery. Deze game zal vijf september uitkomen, wereldwijd. Dit is bekendgemaakt bij de Xbox 360 RPG Press Conference.

Daarnaast werd ook een speciaal systeem besproken wat wordt gebruikt in de game. Het heet het Connect-Action systeem. In de gehele game speel je enkel en alleen met het hoofdpersonage, genaamd Capel. Door het Connect-Action systeem heb je alsnog een beetje macht over je party. Zij kunnen je namelijk helpen met speciale moves. Zo kon je in de demo zien dat een partylid van Capel een bewaker uitschakelde, waardoor Capel zelf weer verder kon.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?