Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Viva Piñata: Trouble in Paradise

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Viva Piñata: Paniek in het Paradijs toch een demo

Viva Piñata: Paniek in het Paradijs is al een tijdje uit. Er is vandaag een demo verschenen van de game, voor de mensen die nog twijfelde tot aankoop.

In deze demo kan je proeven hoe het is om je eigen tuin te onderhouden en hoe de Piñata's naar je tuin komen. De game is exclusief voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?