Warhammer 40,000: Dawn of War III

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 april 2017
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Warhammer 40,000: Dawn of War III krijgt open bèta

Warhammer 40,000: Dawn of War III zal over twee weken een open bèta krijgen. SEGA en ontwikkelaar Relic Entertainment hebben laten weten dat de bèta speelbaar is van vrijdag 21 april, 19:00 uur tot maandag 24 april, 19:00 uur.

Om deel te nemen aan de bèta moeten spelers zich inschrijven op de officiële website. In de bèta nemen spelers het tegen elkaar op en kunnen hierbij gebruik maken van de drie facties: Space Marines, Eldar en Orks. Naast de standaard eenheden zijn ook de elitehelden beschikbaar en kunnen spelers gebruik maken van de speciale vaardigheden en de Masters of War-skins.

onbekend

Warhammer 40,000: Dawn of War III verschijnt 27 april voor de pc.

BRON Persbericht SEGA

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?