Warriors Orochi 2

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Warriors Orochi 2 verschijnt dit najaar

Koei, de niet met een melkfabriek te verwarren Japanse ontwikkelaar, heeft aangekondigd dit jaar het vervolg op Warriors Orochi naar de Xbox 360 en PlayStation 2 te brengen.

Het vervolg dat logischerwijs Warriors Orochi 2 gaat heten, bevat meer dan 90 speelbare karakters die in teams van 3 aan massale veldslagen kunnen deelnemen.

Ten opzichte van het eerste deel bestaat nu ook de mogelijkheid het tegen een vriend of vriendin op te nemen in de versus-modus, die vier speltypes bevat. Ook is het in de singleplayer-modus mogelijk om meerdere verhaallijnen te volgen.

Naast deze aankondiging heeft de ontwikkelaar ook bekendgemaakt dat het eerste deel, dat verscheen op de PlayStation 2, Xbox 360, PC en PSP, ruim 1,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?