Welkom op het nieuwe Gameliner!

Welkom op het nieuwe Gameliner! Dit grootse redesign zit al een flinke tijd in de pijplijn, maar na maandenlang schaven aan het ontwerp zijn we nu op de meest gebruiksvriendelijke versie van Gameliner tot op heden beland. Deze website staat volledig in het teken van jou, waarbij jouw ervaring, entertainment en informatieconsumptie centraal staat. Dankzij nieuwe functies en een overzichtelijke interface proberen we je dagelijks te voorzien van nieuwsitems, reviews, previews en video’s die gemaakt zijn door gamers voor gamers.

In bijna vijftien jaar tijd hebben wij de site grondig opgebouwd, maar het is tijd voor een nieuw design dat thuis hoort in deze eeuw. Het ontwerp geeft kleur aan de website en is vooral snel en overzichtelijk, ook op je mobiele telefoon! Zoeken werkt eenvoudig en al je favoriete items zijn op te snorren binnen een handomdraai dankzij de voorselectie in de verschillende categorieën en de goedgevulde gamepagina’s. Nooit was het op Gameliner zo eenvoudig om vanaf een gamepagina alle nieuwtjes, artikelen en reviews te checken zonder onderscheid te hoeven maken tussen verschillende platformen.

onbekend

Tot ons grote genoegen kunnen wij vermelden dat de site volledig responsive is! Hierdoor is de site duidelijk en overzichtelijk ongeacht het device dat je op dat moment gebruikt. Ook de manier van een reactie plaatsen is geüpgraded. Dankzij onze verbinding met Facebook is een reactie achterlaten eenvoudiger dan ooit. Wil je toch een eigen Gameliner profiel aanmaken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Hiermee ben je in staat om een lijst op te stellen van jouw favoriete, en meest gewilde games.

De nieuwe website stelt ons in staat om de nodige features on the fly toe te voegen zonder dat er wederom een compleet nieuw redesign is. Wij staan dan ook zeker open voor feedback vanuit jullie om de site nog beter te maken dan hij al is. Kortom, dit is nog niet eens onze final form! De komende tijd komen er nog genoeg features bij om zo nog meer in lijn te zijn met gamers. Laat ons zeker weten wat je van de website vindt en wat er nog volgens jou ontbreekt! Voor nu wensen wij jullie veel plezier op het nieuwe Gameliner!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?