Wii MotionPlus in toekomst 'verplicht'

Op de E3 heeft Nintendo een paar grote dingen verteld, die veelbelovend klonken. Sommige dingen zijn echter mooier dan ze lijken.

Zo blijkt Wii MotionPlus 'verplicht' te gaan worden in toekomstige games. Wii MotionPlus is een apparaatje dat aan de Wiimote kan worden bevestigd, zodat je beweging beter worden geregistreerd. Miyamoto liet weten dat het apparaatje de standaard zal worden voor games in de toekomst. Het lijkt er dus op dat we massaal dit nieuwe extraatje moeten aanschaffen.

Of dat zo is moet natuurlijk nog blijken. Voorlopig kunnen we Wii MotionPlus nog als extraatje zien, en kunnen we het allereerst met Wii Sports: Resorts als bundel kopen. Voor hoeveel dit over de toonbank moet gaan weten we nog niet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?