Wii Points in plaats van sterren

De vernieuwde website van Nintendo is online! Je kunt hem hier bekijken. Je kunt er informatie bekijken over games, informatie voor ouders, maar ook je Nintendo-sterren omwisselen voor Wii Points.

Wii Points zijn het bètaalmiddel van de Virtual Console. Je kunt dan retro-games kopen van verschillende retro-consoles. Nu kun je je Nintendo-sterren die je hebt gekregen bij het kopen van games inruilen voor Wii Points.

Er zijn ook nieuwe goodies die je kunt kopen met je sterren. Neem bijvoorbeeld opbergtasjes voor je DS, sleutelhangers, wallpapers en t-shirts. Natuurlijk is er meer, check het gewoon zelf op de site!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?