Obscure 2

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 7 september 2007
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Gameliner score -

Wii versie Obscure 15 maart

De Nederlandse distribiteur GameWorld heeft ons in een nieuwsbrief laten weten dat Obscure 2 op 15 maart uitgegeven zal worden voor de Wii.

Opvallend hieraan is de releasedatum voor de Wii versie. De PC- en PlayStation2 versie zullen tegen die tijd allang al in de budgetbakken liggen. Dit is dus een kans om de verkopen van deze game nog iets bij te spijkeren door een andere versie later uit te brengen.

Bron: GameWorld

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?