Word een Romeinse gouverneur in Anno 117: Pax Romana

Geplaatst: 10 juni 2024 21:54
-

Ook fans van historische strategiegames worden door Ubisoft op hun wenken bediend. Er is namelijk een nieuw deel in de Anno-serie onthuld, genaamd Anno 117: Pax Romana.

Middels een live-action trailer hebben we tijdens Ubisoft Forward kennis mogen maken met het nieuwste deel in de Anno-franchise. In Anno 117: Pax Romana spelen we de rol van een Romeinse gouverneur. Zo zien we hoe een Romeinse man in toga een speech houdt voor een aantal schapen in een dor landschap. Dat is natuurlijk niet het rijk waarover je wilt heersen. De man moedigt je dan ook aan om het stokje over te nemen en het grootste rijk te bouwen dat de mensheid tot dan toe gezien heeft. In het jaar 117 AD krijg jij de kans om het Romeinse Rijk te vergroten op een vreedzame manier, of juist niet.

Anno 117: Pax Romana is vanaf 2025 beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 117: Pax Romana

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

2025

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Avatar Mr.Alex
Mr.Alex

10 juni 2024 om 22:00

Blijft een vermakelijke serie.

Avatar Anita
Anita

10 juni 2024 om 22:28

De trailer is weer lekker bizar, maar een Romeinse Anno is wel supervet! Had wel verwacht dat ze bezig waren met een nieuwe Anno, maar had dit thema niet verwacht.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord