World in Conflict: Complete Edition

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2009
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

World in Conflict bedient luie gamers

De gamewereld is zo nu en dan een wereld van uitersten. Zo kunnen gamers zich sinds enkele dagen in het zweet werken met Wii Fit voor de Nintendo Wii. Daar tegenover hebben we de wat minder beweeglijke gamers die liever slechts hun polsen of vingers het werk laten doen.

Nu bestaat er nog een groep gamers die waar mogelijk nog luier zijn. De gamers die gebruik maken van stemcommando's. We kennen het al uit games als Rainbow Six 3 en ook het nog te verschijnen EndWar zal gebruik gaan maken van deze techniek.

Nu heeft bekend geworden dat de PlayStation 3 en Xbox 360 versies van World in Conflict: Soviet Assault ook gebruik zullen gaan maken van 'voice commands', waarbij de gebruikte software zeker 90% van alle accenten zal herkennen. Luie gamers met een tergend slechte Engels uitspraak kunnen dus gerust zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?