World of Tanks Generals

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum Geannuleerd
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

World of Tanks Generals binnenkort in gesloten bèta

Wargaming heeft laten weten dat de gesloten bèta van World of Tanks Generals binnenkort van start gaat. De bèta van de online kaartgame is via je browser te spelen en de game zal later ook speelbaar zijn via Android en iOS.

De bèta van World of Tanks Generals bevat meer dan meer dan 200 kaarten die verdeeld zijn over de Amerikanen, Duitsers en de USSR. Met deze kaarten ga je de strijd aan met andere spelers in dynamische gevechten waarbij je gebruik moet maken van strategie en misleiding.

De volledige versie van World of Tanks Generals bevat een PvP modus en PvE trainingen waarmee je de basis van het spel leert. De game wordt daarnaast gekoppeld aan het Wargaming.net ID account waardoor er een connectie zal met World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes en World of Warships.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en deel wil nemen aan de close bèta dan kun je hier terecht voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?