World of Warcraft: The Burning Crusade

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 januari 2007
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

WoW wat een laptop

De zogenaamde 'uitmelking' van de franchise World of Warcraft is nog lang niet voorbij. In de V.S. lanceert computerbedrijf Dell een World of Warcraft-versie van de XPS M1730-notebook.

Deze laptop komt in twee verschillende versies: één voor de Horde en één voor de Alliance. Dell heeft aan iedereen gedacht, behalve aan de portemonnee. Dit 'kleine' bakbeestje kost maar liefst 4.450 dollar, omgerekend zo'n 3.115 euro en daarmee de duurste in het assortiment.

Natuurlijk krijg je niet niks voor dat geld. Deze extreem snelle laptop brengt wat meer extra's met zich mee dan een mooie buitenkant. Zo is de nieuwe expansion The Burning Crusade al geïnstalleerd voor je en krijg je goodies, zoals een World of Warcraft-rugtas, een gepersonaliseerde figurine en een reeks boeken. Voorlopig is de laptop alleen nog in de Verenigde Staten te koop. Of hij naar Nederland komt, is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?